real time web analytics
menu

... vennootschapsbelasting

In Nederland heeft u als ondernemer te maken met de belastingdienst en dient u elk jaar aangifte te doen. Als zzp'er, eenmanszaak of v.o.f. geeft u uw verdiensten uit uw onderneming op in de aangifte inkomstenbelasting. Een rechtspersoon, zoals de Besloten Vennootschap (B.V.) dient vennootschapsbelasting te betalen over de behaalde winsten.

Jaarlijks aangifte doen

Net zoals de aangifte inkomstenbelasting is ook de vennootschapsbelasting een jaarlijks terugkomende aangifte voor de Besloten Vennootschap. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de fiscale mogelijkheden kunt u uw aangifte vennootschapsbelasting door de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies laten verzorgen.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verzorgt uw aangifte vennootschapsbelasting, maar kijkt ook naar de toekomst, om zo uw fiscale positie te optimaliseren naar de toekomst toe. Zo kan het interessant zijn om een holdingstructuur op te zetten, of om wellicht een grote investeren te doen, of dient u uw verlies te nemen om het volgende jaar optimaal te kunnen presteren.

Neemt u gerust eens contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten