real time web analytics
menu

... de eenmanszaak is ideaal voor de zzp'er

De meest gebruikte ondernemersvorm van Nederland is de eenmanszaak. Als eenmanszaak handelt u net zoals elke onderneming en heeft u te maken met een duurzame combinatie van kapitaal en arbeid, met als oogmerk het maken van winst. Het grootste voordeel van de eenmanszaak is dat u als ondernemer volstrekt zelfstandig kan handelen en naar eigen inzicht beslissingen kan nemen in uw eigen tempo. Fiscaal gezien is de eenmanszaak vaak een stuk gunstiger dan de B.V. constructie. Daar in tegen zit er ook een verschil in de aansprakelijkheid tussen beide ondernemersvormen.

Voor je zelf beginnen

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies begeleidt en helpt u bij het starten van de uw eigen eenmanszaak. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in startersbegeleiding en helpen wij u bij alle zaken waar u tegen aanloopt, adviseren en ondersteunen is waar het om gaat.

Als eigenaar van een eenmanszaak bent u met heel uw zakelijk, maar ook uw privévermogen aansprakelijk voor de schulden van de onderneming. Wat veel ondernemers niet weten, is dat omgekeerd privéschuldeisers hun vorderingen ook kunnen verhalen op het vermogen van de onderneming. Dit zijn zaken die natuurlijk ten alle tijde voorkomen moeten worden. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zal u hier in begeleiden, om dit risico tot een minimum te reduceren.

Startersbegeleiding van DMQ

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies begeleidt u daarom dan ook van harte met het opzetten, ontwikkelen en uitbreiden van u eigen eenmanszaak. Mocht u nu de grote stap willen zetten neemt u dan gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.