real time web analytics
menu

Tijd voor de aangifte inkomstenbelasting 2022 doen , uw aangifte inkomstenbelasting 2022

Aangifte doen, uw aangifte inkomstenbelasting 2022

De eerste blauwe enveloppen vallen alweer op de mat. Ja de tijd van de aangifte inkomstenbelasting komt er weer aan. Dat betekend weer volop drukte, paniek en stress voor de meeste mensen. Want wat moet ik nu allemaal weer invullen bij de aangifte inkomstenbelasting 2022, wat willen ze allemaal weten, en wat mag wel en wat niet in aftrek genomen worden.

Dus tijd om de spullen voor de aangifte bij elkaar te zoeken.

Vanaf ongeveer 1 maart 2023 zal de belastingdienst het online portaal voor de aangifte inkomstenbelasting 2022 weer voor iedereen open gezet. Dit houdt in dat u vanaf ongeveer 1 maar weer zelf aangifte kan doen, maar laat u het door uw boekhouder of administratiekantoor doen, dan kan uw aangifte inkomstenbelasting over het jaar 2022 nu al ingediend worden.

De aangifte inkomstenbelasting 2022 laten verzorgen door uw belastingadviseur

De aangifte inkomstenbelasting is een jaarlijks terug keerden belastingaangifte voor zowel ondernemers als voor particulieren. Vele particulieren proberen dit zelf te doen, terwijl andere al in de stress schieten als het jaar weer voorbij is. Natuurlijk verzorgt de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies jaarlijks vele aangifte inkomstenbelasting, voor zowel ondernemers maar ook voor particulieren biedt onze adviseur zijn kennis en hulp aan. Laat uw aangifte inkomstenbelasting 2022 vandaag nog verzorgen door de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies.

Aangifte inkomstenbelasting 2022

De aangifte inkomstenbelasting is behalve het jaarlijkse sluitstuk ook een vertrekpunt voor onze fiscale advisering. Om u goed bij te staan met onze fiscale adviezen geeft de aangifte inkomstenbelasting de huidige stand van zaken weer. De aangifte inkomstenbelasting 2022 moet voor 1 mei 2023 binnen zijn bij de belastingdienst. De belastingdienst streeft er vervolgens naar om dan voor 1 juli een voorlopige aanslag op te leggen van uw aangifte inkomstenbelasting 2022.

Uitstel aanvragen aangifte inkomstenbelasting 2022

Natuurlijk is het ook mogelijk om uitstel aan te vragen voor uw aangifte inkomstenbelasting 2020. Via uw adviseur van Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunt u dan mogelijk uitstel krijgen tot en met 30 april 2024.

Doet u toch liever zelf de aangifte inkomstenbelasting 2022, dan kunt u dit doen via de website van de belastingdienst.

Uw aangifte inkomstenbelasting 2020 laten verzorgen

Laat u door de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies uw aangifte inkomstenbelasting 2022 verzorgen dan kost u dit als particulier slechts € 75,- (ex btw en inclusief uw fiscaal partner), bent u ondernemer dan kost u dit slechts € 150,- (ex btw en inclusief uw fiscaal partner).

De adviseur regelt uw aangifte inkomstenbelasting 2022

Heeft u hulp nodig met u aangifte inkomstenbelasting 2022 neemt u dan contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier. Wij verzorgen uw geheel aangifte inkomstenbelasting 2022 tegen een voordelig vast tarief..

Zoals de belastingdienst zegt, de aangifte inkomstenbelasting 2022 hoort er ook bij. Laat nu nog uw aangifte inkomstenbelasting 2020 verzorgen.

Aangifte inkomstenbelasting niet voor 1 mei geregeld

Is u aangifte inkomstenbelasting 2022 niet voor 1 mei ingediend, dan rekent de belastingdienst rente over het te betalen bedrag. Mocht u niet tijdig aangifte kunnen doen, laat uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies uitstel voor u aanvragen.

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Terug naar het nieuwsoverzicht                                                                                                naar de homepagina

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail