real time web analytics
menu

... uw administratie, onze boekhouder, een perfecte match

U heeft niet op elke vraag direct een antwoord, maar de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zorgt ervoor dat voor elke financiële of administratieve vraag een passend antwoord gegeven kan worden. Door onze brede kennis en vaardigheden kunnen wij een pakket met administratieve diensten aanbieden die verder gaan dan dat u van uw boekhouder verwacht.

Administratieve dienstverlening

Onze administratieve dienstverlening gaat verder dan alleen de cijfers. Wij staan aan u kant.

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u bijstaan met alle administratieve perikelen die u als ondernemer kunt tegenkomen. Dat is dan ook de rede dat onze administratieve dienstverlening geen standaard pakket is, elke ondernemer heeft andere behoefte en problemen waar wij onze dienstverlAdministratiekantoor administratieve dienstverleningening graag perfect op afstemmen.

Zo bent u er van verzekerd dat wij u de best mogelijke ondersteuning bieden die wenselijk is. Daarbij kunt u denken aan dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of kwartaal ondersteuning van onze boekhouder of adviseur. Samen staan we sterk.

Door dat wij uw onderneming kunnen ondersteunen met het verzorgen van de dagelijkse boekhouding, het opstellen van de jaarrekening, het opstellen van rapportages, het verzorgen van uw salarisadministratie en alle belastingzaken kunt u onbezorgd blijven onderneming en heeft u geen zorgen over uw administratie.

De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies regelt het voor u. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.