real time web analytics
menu

... wij helpen u succesvol ondernemen

Als ondernemer wilt u het liefst alle tijd en aandacht schenken aan uw klanten en het ontwikkelen van uw producten en diensten. U zit niet te wachten op administratieve rompslomp. Daarom bent u wellicht op zoek naar een betrouwbare boekhouder of specialist in administratieve dienstverlening. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies biedt een totaalpakket aan administratieve dienstverlening en doet het administratieve en fiscale werk voor u, zodat u succesvol kunt ondernemen.

Voordelen administratieve dienstverlening

Elke ondernemer heeft een administratieplicht: de administratie moet voldoen aan de wettelijke en fiscale vereisten, anders ontstaan er problemen met de belastingdienst. Een goed geordende en vooral goed geanalyseerde administratie heeft ook grote voordelen voor de ondernemer zelf. De administratie verschaft informatie over hoe het bedrijf nog rendabeler kan worden. Uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies geeft u adviezen en helpt u met administratieve dienstverlening om uw de winsten te maximaliseren.

Administratieve dienstverlening op maatAdministratie

Bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij weten dat elk bedrijf uniek is en daar passen we onze administratieve dienstverlening op aan. Zo kunt u er voor kiezen om de administratie zelf te doen en door ons te laten controleren of onze boekhouder verwerkt uw administratie, dit kan op ons kantoor gedaan worden of onze boekhouder komt bij u langs om de administratie te verwerken. We zijn ook buiten kantooruren bereikbaar voor onze klanten en werken voornamelijk regionaal. Dat heeft als bijkomend voordeel dat we precies weten wat er in de regio Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Zaandam speelt. Lokale ondernemers kunnen daardoor gebruik maken van onze speciaal aan de regio aangepaste administratieve dienstverlening.

Gunstige tarieven voor starters en kleine ondernemers

Vooral voor startende en kleinere ondernemers zijn de prijzen voor administratieve dienstverlening bij het gemiddelde administratiekantoor te hoog. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is gespecialiseerd in starters en het MKB en daar zijn onze tarieven dan ook naar. Ook als doorgewinterde ondernemer heeft u daar profijt van. De kwaliteit van onze administratieve dienstverlening staat echter voorop, we hebben een snelle doorlooptijd en zorgen dat uw boekhouding en belastingaangifte tiptop in orde zijn. Neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.