real time web analytics
menu

... een boekhouder met persoonlijke service en gunstige tarieven

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is een laagdrempelig administratiekantoor uit Uitgeest met een no-nonsense aanpak en veel persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij nemen de tijd om te bouwen aan een duurzame relatie en leveren altijd maatwerk, helemaal toegesneden op uw situatie of uw bedrijf. De tarieven die wij rekenen voor onze diensten en advies zijn zeer betaalbaar, ook voor starters, kleine ondernemers, zzp'ers en particulieren.

Wie zijn wij?

Met een administratiekantoor in Uitgeest heeft administratiekantoor DMQ Administratie & Advies een scherp zicht op de regio. We kennen de regio Uitgeest, Castricum, Heemskerk en Beverwijk als onze broekzak en daardoor kunnen we lokale ondernemers nog beter van dienst zijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in startersbegeleiding van kleine ondernemers. Dat wil niet zeggen dat u als grote doorgewinterde ondernemer van buiten de regio niet welkom bent. Bij ons is elke klant uniek en welkom.

Wat doen wij?

Wij zijn een allround administratiekantoor dat u de gehele financiële administratie uit handen kan nemen en deskundig kan adviseren op administratief, financieel en fiscaal gebied. Van salarisadministratie tot en met specialistisch fiscaal advies, wij staan u terzijde. Onze werkwijze is persoonlijk en vakkundig en tevens snel en efficiënt. Daardoor hoeven we u geen extravagante tarieven te rekenen en heeft u meer geld over om te investeren in uw bedrijf. Lees meer over onze diensten.

Onze specialiteiten zijn startersbegeleiding en regionaal advies.

Het administratiekantoor voor startersbegeleiding

Bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zijn we gespecialiseerd in startersbegeleiding. Wij bieden een compleet starterspakket en het eerste jaar profiteert u van een gereduceerd starterstarief. Lees meer over onze startersbegeleiding

Administratiekantoor uit de regio Uitgeest

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam.

Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Als u op zoek bent naar een deskundig en betrouwbaar administratiekantoor dat de tijd voor u neemt dan bent u bij ons van harte welkom. Voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek neemt u contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik te maken van het contactformulier.