real time web analytics
menu

... advies geeft maximale voordelen voor uw bedrijf

Het kan een ondernemer financieel veel voordeel opleveren om periodiek te evalueren waar verdere verbeteringen mogelijk zijn. Op welke punten kan het verlies verder geminimaliseerd en de winst verder gemaximaliseerd worden? Dat soort zaken bespreekt u het best met een specialist, die u deskundig advies kan geven. Bij het deskundige administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunt u altijd terecht om persoonlijk door te nemen waar nog winst te behalen valt.

Advies voor de lange termijn

Door al het 'normale jaarwerk' van de administratie en de fiscale aangiften raken de lange termijn financiën nogal eens uit zicht. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies weet uit ervaring dat het veel voordelen oplevert om periodiek tijd voor u te nemen. Dan geven we u persoonlijk advies over zaken als fiscale constructies, alternatieve ondernemingsvormen, oudedagsvoorziening en investeringen. Dit levert u niet alleen financieel voordeel op, maar u krijgt weer zicht op de lange termijn koers van uw bedrijf.

Fiscaal advies

Zowel de situatie van uw bedrijf als de fiscale regels veranderen continu. Daardoor wil het nog wel eens gebeuren dat u onvoldoende gebruik Een goed advies van uw boekhouder in Uitgeestmaakt van de fiscale constructies die het meest voordelig voor u zijn. Uw huidige ondernemingsvorm kan bijvoorbeeld inmiddels meer fiscale nadelen dan voordelen hebben of u wilt gaan bouwen aan oudedagsvoorziening. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat u dan terzijde met specialistisch fiscaal advies op het gebied van ondernemingsvorm, investeringsaftrek, verliesverrekening, oudedagsreserve, eigen woning, bijleenregeling, auto en alle andere fiscale zaken.

DMQ: persoonlijk en betaalbaar

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is een vooruitstrevend administratiekantoor dat de tijd neemt voor klanten en toch betaalbare tarieven rekent. Wij werken voornamelijk voor kleine ondernemers in de regio Haarlem, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam, maar ook daarbuiten. U kunt als ondernemer bij ons terecht voor advies op maat door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik te maken van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.