real time web analytics
menu

... een goede organisatie is de basis van succes

Binnen uw onderneming is een goede administratieve organisatie een wezenlijk onderdeel binnen uw bedrijf. U moet kunnen vertrouwen op een correcte werkende Administratieve Organisatie. (AO)

Administratieve organisatie

Een goed werkende Administratieve Organisatie helpt u bij het afleggen van een juiste financiële verantwoording en voor het verkrijgen van een juiste verantwoording in de jaarrekening. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u in dit traject ondersteunen en adviseren bij de opzet van een goed werkende administratieve organisatie.

Een goede opgezet van de administratieve organisatie bestaat onder andere uit:

  • De beschrijving van de interne processen
  • De vastlegging van de taken, verantwoordelijkheden binnen de ondernemingAdministratieve organisatie Uitgeest
  • De vastlegging en controle van functie en bevoegdheden
  • De kwaliteitstoetsing van de Administratieve Organisatie
  • Het rapporteren van risico's
  • Het managementrapport en de interne controle

Voor u en uw medewerkers is een Administratieve Organisatie een handvat waarbij iedereen duidelijkheid heeft over zijn of haar verantwoordelijkheden. Een transparante Administratieve Organisatie is dan ook de basis van een goede en stabiele onderneming waarbij de bedrijfsprocessen helder en duidelijk zijn voor iedereen.

Hierbij kunt u natuurlijk vertrouwen op de expertise van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies waarbij wij u kunnen ondersteunen om de kwaliteit van u organisatie te verhogen.

Heeft uw vragen neemt u dan direct contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.