real time web analytics
menu

... salarisadministratie geen zorgen meer over uitbetalen van het personeel

Uw salarisadministratie goed geregeld. De meeste ondernemers zijn gepassioneerd over hun diensten en producten en willen zich graag richten op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Ze hebben waardering voor hun personeel en willen dus ook de salarisadministratie goed geregeld hebben. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies neemt de salarisadministratie graag voor u uit handen tegen heldere vaste prijzen. De lonen worden keurig op tijd betaald en u krijgt als ondernemer meer controle over de personeelskosten.

Salarisadministratie uitbesteden

Niets kan uw medewerkers zo snel demotiveren als het onregelmatig en te laat betalen van hun salaris. Als u de salarisadministratie in handen geeft van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies bent u verzekerd van soepel verlopende uitbetalingen. Het scheelt u bovendien veel tijd, want wij verzorgen niet alleen de loonmutaties en de loonstroken, maar ook de loonaangiften en andere fiscale aspecten van de salarisadministratie. U hoeft zich bovendien niet op de hoogte te stellen van de laatste CAO's en wet- en regelgeving, want wij zorgen dat alles voldoet aan de allerlaatste wettelijke eisen. U heeft er kortom geen omkijken meer naar uw salarisadministratie.Salarisadministratie

Salarisadministratie van DMQ is persoonlijk en helder

Uw wensen voor de salarisadministratie staan bij ons voorop. Wij bieden u volop keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij de loonstroken per mail naar u doorsturen of direct naar uw medewerkers, dat kost bij ons geen cent extra. Onze prijzen zijn helder en staan van tevoren vast, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Door duidelijke overzichten in begrijpelijk Nederlands houdt u altijd zicht op uw salarisadministratie en personeelskosten.

Ook salarisadministratie voor het MKB

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies werkt voornamelijk voor kleine ondernemers in de regio Haarlem, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam. Onze tarieven voor salarisadministratie zijn ook goed te betalen voor deze klanten. Wilt u weten wat het u oplevert om uw salarisadministratie uit te besteden? Neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.