real time web analytics
menu

... de jaarrekening als een helder en begrijpelijk jaaroverzicht

De jaarrekening is een jaarlijks terugkerend overzicht waar de meeste ondernemer niks van willen weten. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stelt uw jaarrekening samen op een heldere en overzichtelijke manier.

Als het goed is, bent u als ondernemer gericht op de toekomst, want daar liggen uw kansen om geld te verdienen. Elk jaar moet er echter een jaarrekening opgesteld worden. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stelt jaarlijks heldere en begrijpelijke jaarrekeningen op die geschikt zijn voor de fiscus en een goed inzicht geven in de financiële situatie van uw bedrijf. Voor BV's verzorgen wij desgewenst zelfs de deponering bij de Kamer van Koophandel.

Persoonlijk gesprek over de jaarrekening

Het lezen van een jaarrekening vergt wel enige kennis. Daarom nemen we bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies de tijd om de jaarrekening persoonlijk met u door te lopen. Zo weten wij zeker dat u precies begrijpt wat er staat en hoe uw onderneming er financieel voor staat. Op die manier is de jaarrekening niet slechts een verantwoording van het afgelopen jaar, maar een instrument om prognoses op te stellen en zakelijke beslissingen te nemen voor de toekomst.

Jaarrekening

Deponeren jaarrekening

Besloten Vennootschappen (BV's) zijn bovendien wettelijk verplicht om de jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Speciaal voor BV's levert administratiekantoor DMQ Administratie en Advies naast de jaarrekening desgewenst de stukken die nodig zijn voor de deponering, aan de ondernemer zelf of direct aan de Kamer van Koophandel.

Een jaarrekening voor een gunstig tarief

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is een allround administratiekantoor voor zowel startende als doorgewinterde ondernemers in met name de regio Alkmaar, Haarlem, Zaandam en Amsterdam. Ook buiten deze regio hebben wij tevreden klanten. Onze tarieven zijn betaalbaar voor starters, zzp'ers en MKB. Naast de jaarrekening kunnen wij tevens uw volledige boekhouding, fiscale aangiften en salarisadministratie voor u verzorgen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn. Stuur uw mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.