real time web analytics
menu

... is de B.V. de juiste rechtsvorm voor u?

De besloten vennootschap, of ook wel de B.V. genaamd is een rechtsvorm die in Nederland de gewoonste zaak van de wereld is. Vooral door de juridische beperkingen omtrent de aansprakelijkheid binnen de B.V. kiezen veel ondernemers voor de B.V. als ideale ondernemersvorm.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw huidige eenmanszaak om te zetten naar een B.V., administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u hier in begeleiden en verzorgt het volledige traject van deze omzetting voor u.

De B.V. oprichten

De oprichting van een B.V. gebeurt door een notaris, maar voordat u zo ver bent dient u een aantal belangrijke keuzes en overwegingen met uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te nemen:

  • is de B.V. wel de juiste rechtsvoor voor uw bedrijf?
  • wat is het verschil tussen eenmanszaak en een B.V.?
  • wanneer begint u met uw B.V.?
  • wat zijn de fiscale gevolgen van een B.V.?
  • richten we een nieuwe B.V. op, of brengen we de eenmanszaak in de B.V.?
  • welke structuur is raadzaam, een enkele B.V. of een holdingstructuur?

Uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat u bij deze complexe vragen bij met zijn expertise. Ook treden wij op als coördinator van de werkzaamheden met externe deskundigen en verzorgt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies de volledige jaarlijkse administratie, salarisadministratie, jaarrekening, publicatiebalans te behoeve voor de Kamer van Koophandel en al uw belastingzaken.

Heeft u vragen neem dan contact op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.