real time web analytics
menu

... loonaangite komt voort uit uw salarisadministratie

Als werkgever met personeel in dienst van uw onderneming bent u verplicht om periodiek aangifte loonbelasting te doen. Deze loonaangifte komt voort uit uw salarisadministratie. Uw personeel verwacht dat u hen het juiste salaris uitbetaald en dat u de loonbelasting op de juiste manier verwerkt en afdraagt. Het is dan ook van belang dat uw salarisadministratie in vertrouwde handen is.

In de loonaangifte moet rekening gehouden worden met onder meer het privégebruik van de auto van de zaak, eindheffingen, premiekortingen en afdrachtvermindering. Door uw salarisadministratie in handen te geven van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunt u ervan op aan dat de loonaangifte tijdig en juist wordt ingediend.

Geef uw salarisadministratie in de vertrouwde handen van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies en neemt u contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten