real time web analytics
menu

... het jaarverslag of te wel de publicatiebalans

In Nederland is het verplicht dat elke besloten vennootschap (de B.V.) zijn jaarrekening deponeert bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Voor deze deponeren dient de B.V. een publicatiebalans of wel een jaarverslag in te dienen bij de Kamer van Koophandel.

Tijdig en juist deponeren van groot belang

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verzorgt naast het opstellen van de jaarrekening ook de deponeren van het jaarverslag (de publicatiebalans). Het is van belang dat de deponering tijdig en juist gebeurt. Op basis van het jaarverslag is het voor leveranciers mogelijk om te beoordelen hoe kredietwaardig de onderneming is, maar ook een bank kijkt hier naar voor de beoordeling van de liquiditeitsbehoefte. Daarnaast zal een curator bij een faillissement altijd na gaan of er tijdig en juist is gedeponeerd.

Als er door een curator vast gesteld wordt dat de bestuurder van een B.V. niet tijdig of juist aan zijn deponeringsplicht heeft voldaan, is het voor de curator mogelijk om de bestuurder voor het gehele faillissement aansprakelijk te stellen tot aan privé en geeft de B.V. constructie geen bescherming meer.

Voor u als bestuurder is het van groot belang dat de deponering goed en tijdig gebeurt. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zorgt voor een tijdige en juiste uw deponering. 

Heeft u vragen over het tijdig en juist deponeren neemt u gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten