real time web analytics
menu

... Uw aangifte inkomstenbelasting, laten verzorgen door onze adviseur

De aangifte inkomstenbelasting is een jaarlijks terug keerden belastingaangifte voor zowel ondernemers als voor particulieren. Vele particulieren proberen dit zelf te doen, terwijl andere al in de stress schieten als het jaar weer voorbij is. Natuurlijk verzorgt de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies jaarlijks vele aangifte inkomstenbelasting, voor zowel ondernemers maar ook voor particulieren biedt onze adviseur zijn kennis en hulp aan. Laat u ook de aangifte inkomstenbelasting vandaag nog verzorgen door de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies.

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting is behalve het jaarlijkse sluitstuk ook een vertrekpunt voor onze fiscale advisering. Om u goed bij te staan met onze fiscale adviezen geeft de aangifte inkomstenbelasting de huidige stand van zaken weer.

De aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting is een opgave van uw financiële en fiscale situatie. In de aangifte wordt uw inkomen over het betreffende kalenderjaar bepaald en hierover dient uw belasting te betalen. Het inkomen wordt door een aantal punten bepaald. Zo kunt u verschillende inkomens hebben; loon uit een dienst betrekking, winst uit onderneming of overige verdiensten.

Naast het inkomen kent de aangifte inkomstenbelasting ook een aantal aftrekposten, waarvan de bekendste de hypotheek rente aftrek is. Als u vervolgens het inkomen en de aftrekposten van elkaar af haalt ontstaat het verzamelinkomen uit werk en wonen.

Naast deze 2 belangrijkste posten zou het kunnen zijn dat u nog een aanmerkelijk belang bezit (dit geldt voor een aandelen belang van meer den 5%) of dat er nog vermogen aanwezig is zoals een tweede huis of spaargelden. Ook deze posten dienen opgegeven te worden in de aangifte inkomstenbelasting.

aangifte inkomstenbelasting aangifte inkomstenbelasting doen

Verder is het voor iedereen verschillend of er nog andere specifieke aftrekposten mogelijk zijn en hangt geheel af van de privé en/of ondernemerssituatie. Dit zorgt er voor dat de aangifte inkomstenbelasting een stuk maatwerk is en niet voor iedereen even eenvoudig is.

Aangifte inkomstenbelasting tijdig indienen

De aangifte inkomstenbelasting moet uiterlijk voor 1 mei van het nieuwe kalender jaar binnen zijn bij de belastingdienst. Is uw aangifte inkomstenbelasting voor 1 april van het nieuwe kalender jaar bij de belastingdienst binnen dan streeft de belastingdienst er vervolgens na om uw aangifte inkomstenbelasting voor 1 juli te beoordelen. U zult op basis van uw aangifte inkomstenbelasting een voorlopige aanslag ontvangen van de belastingdienst. 

Liever zelf aangifte inkomstenbelasting doen

Doet u toch liever zelf de aangifte inkomstenbelasting, dan kunt u dit doen via de website van de belastingdienst.

Uw aangifte inkomstenbelasting laten verzorgen

Laat u door de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen dan kost de aangifte inkomstenbelasting u als particulier slechts € 75,- (ex. btw en inclusief uw fiscaal partner), bent u ondernemer dan kost de aangifte inkomstenbelasting u slechts € 150,-. (ex.btw). Laat vandaag u aangifte inkomstenbelasting nog regelen door de belastingadviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies.

De adviseur regelt uw aangifte inkomstenbelasting

Heeft u hulp nodig met u aangifte inkomstenbelasting neem dan contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier. Wij verzorgen uw geheel aangifte inkomstenbelasting tegen een voordelig vast tarief.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten