real time web analytics
menu

 

 

... De boekhouder voor Wijk aan Zee en omstreken, administratiekantoor DMQ, een boekhouder met persoonlijke service en gunstige tarieven

Administratiekantoor DMQ is de boekhouder voor de regio Wijk aan Zee met persoonlijke service en gunstige tarieven, dat is wat elke ondernemer wil. Als ondernemer wilt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Om u daarin te ondersteunen, neemt de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies graag de administratie, jaarrekening, salarisadministratie, fiscale aangiften en andere financiële diensten van u over.

Wij hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten en komen zo tot een pakket van diensten en adviezen, dat naadloos aansluit bij wat uw bedrijf nodig heeft. Vanuit onze vestiging in Uitgeest hebben we extra zicht op het lokale ondernemersklimaat in de regio Wijk aan Zee en Noord-Holland. Onze tarieven zijn zeer gunstig en ook betaalbaar voor kleine ondernemers, zzp'ers en starters.

De boekhouder voor de regio Wijk aan Zee voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Natuurlijk is uw boekhouding maar ook uw salarisadministratie in vertrouwde handen. De boekhouder en salarisadviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verzorgen uw boekhouding en salarisadministratie tegen een gunstig tarief, daarnaast verzorgt uw boekhouder en salarisadministrateur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies alle daarbij behorende fiscale aangiften. U kunt van uw boekhouder en salarisadministratie van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verwachten dat deze alles correct, juist, tijdig en tegen een gunstig tarief voor u verwerkt.

De voordelen van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op een rij:

 • gunstige tarieven
 • deskundig en betrouwbaar
 • snelle doorlooptijd
 • altijd maatwerk
 • persoonlijke service
 • ook bereikbaar buiten kantooruren
 • snel en duidelijk antwoord op al uw vragen
 • volledige overstapservice
 • gespecialiseerd in startersbegeleiding
 • regionale expertise in Noord-Holland
 • salarisadministratie voor heel Nederland
 • online boekhouden doe je samen

Iedere ondernemer en starter uit Wijk aan zee is welkom bij de boekhouder van administratiekantoor DMQ 

U zoekt een boekhouder voor de regio Wijk aan zee, dan is Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies de beste keus voor zowel startende als doorgewinterde ondernemers. U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies biedt u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten. Kijk eens bij onze diensten wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u opzoek naar een boekhouder uit de regio Wijk aan Zee

Bent u opzoekken naar een boekhouder uit de regio Wijk aan Zee. Neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.