real time web analytics
menu

... due diligence onderzoek van grote waarde

Bij de overname van een onderneming is een goed boekenonderzoek (due diligence onderzoek) van cruciaal belang. Een due diligence onderzoek vindt plaats bij de verkoop of overname van een onderneming. Met een due diligence onderzoek brengt de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies alle risico's van de betreffende onderneming in kaart.

Due diligence geeft inzicht

U krijgt bij het due diligence onderzoek zekerheid over de juistheid en aanwezigheid van de activa en de volledigheid van de passiva. Ook onderzoeken wij de juridische zaken, zoals arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, vergunningen, claims, lopende rechtszaken en verzekeringen. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies geeft u hierdoor een duidelijk beeld van de te nemen beslissingen, zodat u als kopende of verkopende partij met een gerust hart in uw nieuwe avontuur kunt stappen.

Laat bij koop of verkoop een goed due diligence onderzoek uitvoeren door de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies. Neemt u gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten