real time web analytics
menu

... arbeidsvoorwaarden, is uw personeel tevreden?

Uw personeel is één de belangrijkste assets binnen uw onderneming. Uw mensen zijn de belangrijkste productiefactoren van uw bedrijf. Samen met u personeel gaat u voor het hoogste haalbare en realiseert u samen uw ondernemersdoelen.

Salarisadministratie en de wensen van uw personeel

Hoe meer personeel, hoe meer verschillende persoonlijkheden en wensen waar u rekening mee moet houden. De salarisadministratie van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt u bij deze complexe zaak. Wij helpen u om uw personeelszaken goed te organiseren. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebeid van wetgeving en de CAO binnen uw eigen sector. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verzorgt naast de salarisadministratie ook voor uw volledige personeelszaken. Wij kijken niet alleen naar de de regels, maar houden ook rekening met de menselijke factor, zodat de wensen van uw personeel ook binnen uw organisatie kunnen worden geïntrigeerd.

Van sollicitatietraject tot arbeidsvoorwaarden

Tevreden werknemers zijn productiever en bereid om net iets meer voor uw onderneming te doen. Het is dan ook belangrijk om uw medewerkers tevreden te houden door goede arbeidsvoorwaarden af te spreken en deze goed vast te leggen in een arbeidsovereenkomst. De salarisadministratie van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies heeft de expertise binnen haar kantoor om voor u deze arbeidsovereenkomsten op te stellen. Daarnaast kan Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies u adviseren bij het personeelsreglement, personeelsverzekeringen, pensioen mogelijkheden, personeelsbeoordelingen, een persoonlijk ontwikkelingsplan, en uw ondersteunen bij uw sollicitatietraject.

Samen met uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zorgen wij voor een plezierige samenwerking tussen u en uw medewerkers. Zo worden de gezamelijke doelen van uw medewerkers en uw ondernemersdroom doelen haalbaar en kijken wij samen naar de juiste uitvoering.

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies regelt uw salarisadministratie en personeelszaken tegen een vriendelijk tarief. Vraag gerust om meer informatie en neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.