real time web analytics
menu

... een boekenonderzoek bij overname of verkoop

Bij een overname of verkoop van een onderneming is een boekenonderzoek cruciaal. Het boekenonderzoek, ook wel due-diligence onderzoek genoemd is van belang om een goed en volledig inzicht te krijgen van de over te nemen of te verkopen onderneming.

Het onderzoek geeft een duidelijk inzicht in de risico's binnen de te onderzoeken onderneming. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is de juiste partij om een deskundig boekenonderzoek voor u te verrichten, onze adviseur zorgt voor een helder, integer en onafhankelijk onderzoek.

Boekenonderzoek gaat verder dan alleen de administratie

Een boekenonderzoek richt zich voornamelijk op de juistheid en aanwezigheid van de activa en volledigheid van de passiva, tevens kijken wij naar de eventuele risico's die aanwezig kunnen zijn binnen de onderneming zodat u er van overtuigd kan zijn dat u geen kat in de zak koopt. Ook beoordeelt de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies het juridische deel van het boekenonderzoek, u kunt hierbij denken aan de arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, vergunningen, claims, lopende rechtszaken en verzekeringen.

Zo zorgt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies ervoor dat u een duidelijk en helder beeld krijgt en de juiste beslissing kan nemen, zodat u met een gerust hart aan uw nieuwe avontuur kan beginnen

Gaat u een nieuw avontuur aan, dan is een boekenonderzoek u wel aan te raden, neem dan contact met ons op door te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten