real time web analytics
menu
Administratiekantor DMQ Administratie & Advies

... een boekhouder met persoonlijke service en gunstige tarieven

Een boekhouder met persoonlijke service en gunstige tarieven is wat elke ondernemer wil. Als ondernemer wilt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Om u daarin te ondersteunen, neemt de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies graag de administratie, jaarrekening, salarisadministratie, fiscale aangiften en andere financiële diensten van u over. Wij hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten en komen zo tot een pakket van diensten en adviezen, dat naadloos aansluit bij wat uw bedrijf nodig heeft. Vanuit onze vestiging in Uitgeest hebben we extra zicht op het lokale ondernemersklimaat in de regio Noord-Holland. Onze tarieven zijn zeer gunstig en ook betaalbaar voor kleine ondernemers, zzp'ers en starters.

 

De boekhouder uit de regio Uitgeest, administratiekantoor DMQ voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Natuurlijk is uw boekhouding maar ook uw salarisadministratie in vertrouwde handen. De boekhouder en salarisadviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verzorgen uw boekhouding en salarisadministratie tegen een gunstig tarief, daarnaast verzorgt uw boekhouder en salarisadministrateur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies alle daarbij behorende fiscale aangiften. U kunt van uw boekhouder en salarisadministratie van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verwachten dat deze alles correct, juist, tijdig en tegen een gunstig tarief voor u verwerkt.

De voordelen van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op een rij:

 • gunstige tarieven
 • deskundig en betrouwbaar
 • snelle doorlooptijd
 • altijd maatwerk
 • persoonlijke service
 • ook bereikbaar buiten kantooruren
 • snel en duidelijk antwoord op al uw vragen
 • volledige overstapservice
 • gespecialiseerd in startersbegeleiding
 • regionale expertise in Noord-Holland
 • salarisadministratie voor heel Nederland
 • online boekhouden doe je samen

Iedere ondernemer en starter is welkom bij administratiekantoor DMQ 

U zoekt een boekhouder uit de regio, dan is Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies de beste keus voor zowel startende als doorgewinterde ondernemers. U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies biedt u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten. Kijk eens bij onze diensten wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

Wat kost een boekhouder of administratiekantoor?

Wat kost een boekhouder of administratiekantoor tegenwoordig? De tarieven van administratiekantoor DMQ Administratiekantoor & Advies zijn zeer gunstig en zullen u in alle opzichten positief verrassen. U wilt toch ook niet te veel betalen. Wij kijken graag of het beter en goedkoper kan.

Neemt u gerust eens contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten