real time web analytics
menu

... is de B.V. de juiste rechtsvorm voor u?

De besloten vennootschap, of ook wel de B.V. genaamd is een rechtsvorm die in Nederland de gewoonste zaak van de wereld is. Vooral door de juridische beperkingen omtrent de aansprakelijkheid binnen de B.V. kiezen veel ondernemers voor de B.V. als ideale ondernemersvorm.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw huidige eenmanszaak om te zetten naar een B.V., administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u hier in begeleiden en verzorgt het volledige traject van deze omzetting voor u.

De B.V. oprichten

De oprichting van een B.V. gebeurt door een notaris, maar voordat u zo ver bent dient u een aantal belangrijke keuzes en overwegingen met uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te nemen:

  • is de B.V. wel de juiste rechtsvoor voor uw bedrijf?
  • wat is het verschil tussen eenmanszaak en een B.V.?
  • wanneer begint u met uw B.V.?
  • wat zijn de fiscale gevolgen van een B.V.?
  • richten we een nieuwe B.V. op, of brengen we de eenmanszaak in de B.V.?
  • welke structuur is raadzaam, een enkele B.V. of een holdingstructuur?

Uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat u bij deze complexe vragen bij met zijn expertise. Ook treden wij op als coördinator van de werkzaamheden met externe deskundigen en verzorgt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies de volledige jaarlijkse administratie, salarisadministratie, jaarrekening, publicatiebalans te behoeve voor de Kamer van Koophandel en al uw belastingzaken.

Heeft u vragen neem dan contact op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten