real time web analytics
menu

... arbeidsrecht is iets tussen werkgever en werknemer

Als zaken tussen werkgever en werknemer geregeld moeten worden is het aan te raden altijd contact met uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op te nemen. Op elke gebied van het arbeidsrecht heeft u als werkgever verplichtingen die u na moet komen, een goed arbeidscontract, een ontslagvergoeding of ontslag op staande voet, wat moet u en wat mag u wel en niet. Het arbeidsrecht is vaak een wirwar van regels en op dit gebeid vinden continu verandering plaats.

De salarisadministratie is bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies in goede handen en u kunt er dan ook op rekenen dat onze loonadviseurs u kunnen helpen met al uw vragen op het gebeid van arbeidsrecht. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en waar nodig is werken wij samen met gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten.

Een tijdig advies op het gebied van arbeidsrecht is van groot belang, zeker gezien de forse financiële gevolgen dat een arbeidsconflict met uw werknemer kan veroorzaken. Wacht dan ook niet te lang om met uw vraag of probleem aan te kloppen bij de salarisadministratie of de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies.

Neemt u bij een arbeidsconflict direct contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier voor dat het te laat is.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.