real time web analytics
menu

... met een boekhouder of administratiekantoor de administratie in vertrouwde handen

De administratie is één van de belangrijkste aspecten van uw onderneming. Op basis van de administratie neemt u de beslissingen die grote of kleine invloeden op de onderneming kunnen hebben, het is dan ook van belang dat uw administratie een juist en correct beeld geeft, altijd en overal wanneer u daar behoefte aan heeft.

Administratieplicht

Daarnaast heeft u als ondernemer de plicht om uw administratie goed bij te houden en kan hier naar gevraagd worden door de belastingdienst. De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie en & Advies bezit alle kwaliteiten en kennis om elke ondernemer te kunnen ondersteunen met zijn of haar administratie. Onze boekhouder zorgt ervoor dat uw administratie op de juiste manier is ingericht en voldoet aan de wettelijke eisen die daaraan worden gesteld.

Boekhouder of administratiekantooradministratie boekhouder administratiekantoor

U heeft het bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies voor het zeggen. Wilt u dat wij eens per week/maand/kwartaal uw administratie op ons kantoor verwerken, of heeft u liever dat één van onze boekhouders bij u langs komt om de administratie te doen. Wij passen ons aan uw wensen.

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies biedt u verschillende complete pakket van administratieve diensten aan die toegesneden zijn op uw wensen.

Administratieve lasten verlichting

De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zorgt ervoor dat u verder kunt met ondernemen en neemt graag alle administratieve rompslomp van u over. Hierdoor ontstaat er voor u een administratieve lasten verlichting en kunt u doen waar u goed in bent. Namelijk ondernemen.

Is uw administratie up-to-date administratiekantoor DMQ Administratie & Advies regelt het voor u. Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.