real time web analytics
menu

... waardebepaling van uw onderneming, wat is uw onderneming waard

Bij koop of verkoop van een onderneming is de vraag altijd, wat is de onderneming waard. Elke onderneming klein of groot heeft een waarde, maar wat is deze waarde. U wilt natuurlijk bij de koop van een onderneming geen kat in de zak kopen, en bij verkoop een zo hoog mogelijk prijs kunnen bedingen.

Zichtbare waarden en onzichtbare waarde

Soms is een waarde van de onderneming zichtbaar vanuit de jaarrekening, maar vaak spelen er ook nog onzichtbare waarde mee bij het bepalen van de juiste waardebepaling. Zo kunnen er stille reserves aanwezig zijn, of dient er nog rekening gehouden te worden met de goodwill.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kijkt met een onafhankelijke blik naar de waarde van de onderneming, zodat u exact weet wat de juiste waarde is.

Neemt u gerust eens contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten