real time web analytics
menu

... reorganisatie is vooruit denken

Een reorganisatie is voor veel ondernemingen een ingrijpende gebeurtennis. Door het wegvallen van sleutelpersonen in uw organisatie, tegenvallende bedrijfsresultaten, of veranderden marktomstandigheden kunnen redenen zijn om u onderneming te moeten reorganiseren. Een reorganisatie is vaak een gedwongen keuze om als onderneming te kunnen overleven.

Reorganisatie is communiceren

Tijdens een reorganisatie moeten moeilijke beslissingen worden genomen en ontstaat er vaak onrust bij uw personeel, klanten en leveranciers. Een goede voorbereiding van een reorganisatie is dan ook van essentieel belang. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stelt samen met u een plan van aanpak op. Hierbij wordt extra aandacht gegeven aan de communicatie binnen uw onderneming om onrust en spookverhalen tot een minimum te beperken.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies ondersteunt u en uw organisatie tijdens een reorganisatie met gedegen adviezen, of zij nemen het gehele reorganisatie traject op zich. Het doel van de reorganisatie zal helder en efficiënt worden geformuleerd en hierbij is de communicatie van grote waarde.

Het proces

Het proces van een reorganisatie is een ingrijpende, kostbare, emotionele en soms een langdurig traject. Hierbij heeft u aan administratiekantoor DMQ Administratie & Advies een gedegen, betrouwbare partner, die weet wat er moet gebeuren.

Neemt u gerust eens contact op met de adviseurs van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

 

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten