real time web analytics
menu

... deponeren bij de Kamer van Koophandel

In Nederland bestaat er voor bedrijf een publicatieplicht. Deze plicht is er om de kredietwaardigheid van een onderneming te kunnen beoordelen. De deponering gebeurt bij de Kamer van Koophandel is een jaarlijks terugkeerde verplichting.

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verzorgt naast het opstellen van de jaarrekening ook de benodigde publicatie verplichtingen bij de Kamer van Koophandel. Wij zorgen dat er op de juiste manier en tijdig gedeponeerd wordt.

Wie moet er deponeren bij de Kamer van Koophandel

De volgende ondernemers organisaties zijn verplicht hun jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel;

  • de besloten vennootschap, B.V. (ook zonder activiteiten);
  • de naamloze vennootschap, N.V. (ook zonder activiteiten);
  • de coöperatie;
  • onderlinge waarborgmaatschappijen;
  • banken
  • de vennootschap onder firma, V.O.F. (alles alle vennoten buitenlandse kapitaalvennoten zijn);
  • de commanditaire vennootschap, C.V. (alles alle vennoten buitenlandse kapitaalvennoten zijn);
  • buitenlandse rechtspersoon met een vestiging in Nederland;
  • formele buitenlandse vennootschap;
  • de vereniging en/of stichting met ondernemersactiviteiten met een netto-omzet boven de € 4.4 miljoen in twee opeenvolgende boekjaren

Deponeer tijdig en juist bij de Kamer van Koophandel

Het is voor u als ondernemer van groot belang dat uw deponering tijdig en juist gebeurt. Het niet tijdig publiceren kan grote gevolgen hebben bij een eventueel faillissement. Hierbij moet u denken aan bestuurdersaansprakelijkheid en is het voor de curator mogelijk u als bestuurder van de onderneming privé aansprakelijk te stellen. Dit soort scenario's wilt u ten alle tijden voorkomen. Laat de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies niet alleen uw jaarrekening opstellen maar laat hem ook de deponering verzorgen. Zo weet u zeker dat u aan uw publicatieplicht heeft voldaan.

Heeft u vragen, of wilt u de publicatieplicht laten verzorgen door administratiekantoor DMQ Administratie & Advies neemt u dan contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten