real time web analytics
menu

... personeel wil beloond worden

Elk bedrijf wil groeien, maar dat kunt u meestal niet alleen realiseren en daar heeft u meerdere mensen voor nodig. Een groeiende onderneming valt of staat dan ook met een goed personeelsbeleid. U heeft de juiste mensen nodig op de juiste positie, alleen zo kunt u uw concurrenten een stap voorblijven.

U moet als ondernemer er alles voor doen om uw personeel gemotiveerd en tevreden te houden. Zij moeten zich binnen uw onderneming thuis voelen en bovenal bereid zijn om voor u hoge prestaties te willen leveren.

Personeel aannemen

Bij het aannemen van de juiste mensen komen ook de arbeidsvoorwaarden ter spraken. Dan is het goed om te weten dat de adviseur van onze salarisadministratie u kan helpen bij het creëren van het juiste arbeidsklimaat. Hierbij wordt gekeken naar de basis aan arbeidsvoorwaarden die gelden voor uw sector, daarnaast treden wij in overleg met u, om naar de overige mogelijkheden te kijken, scholing, vakantiedagen, bijzonder verlof, flexibele werktijden, en nog vele andere seconderen arbeidsvoorwaarden.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies doet niet alleen uw salarisadministratie maar begeleiden uw in het gehele personeelstraject.

Overleg met uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies, wat hij voor u kan doen en neemt u gerust contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten