real time web analytics
menu

... afspraak is afspraak

Als ondernemer heeft u ook te maken met allerlei spelregels. Ook hier voor geldt dat er ook zaken fout kunnen gaan. Om er voor te zorgen dat zaken goed geregeld zijn, worden er afspraken met elkaar gemaakt. Zo heeft u als ondernemer maar ook als privépersoon bijna dagelijks te maken met overeenkomsten.

Overeenkomsten

Zo zult u als ondernemer vaak algemene voorwaarden hebben en is voor uw personeel een arbeidscontract. Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met afspraken tussen u en de onderneming, zoals een maatschapsovereenkomst, of een firmantenovereenkomst, een DGA overeenkomst, een rekening-courantovereenkomst, managementovereenkomst en gaat u zo maar door.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies komt dagelijks in aanraking met ondernemers die advies willen over de overeenkomsten die voor hun van toepassing zijn. Wij helpen u dan ook graag met het opstellen van uw overeenkomsten.

Neemt u gerust eens contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten