real time web analytics
menu

... overdrachtsbelasting of te wel 'de kosten koper'

Bij de overdracht van onroerend goed krijg je altijd te maken met de overdrachtsbelasting, door particulieren ook wel genoemd 'de kosten koper'. Steeds vaker zie je ondernemers hun vermogen investeren in onroerend goed, om zo aan hun pensioen te denken.

Kopen in privé of zakelijk

Dat is dan ook vaak de rede dat de overdrachtsbelasting een belangrijke rol speel bij de herstructurering van ondernemingen en bedrijfsoverdrachten, waarbij een pand of bedrijfsterrein een mogelijke rol speelt. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies heeft ruimen ervaring met het adviseren van ondernemers en onroerend goed.

Bij de overdrachtsbelasting zijn er ook maar twee mogelijkheden, het is of alles of niets. Het is dan ook van belang om direct een goede fiscale keuze te maken, waarvan je als ondernemer nog jaren plezier hebt.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat u terzijde met raad en daad, neemt u dan gerust eens contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten