real time web analytics
menu

... de financiële administratie als basis

Een goed inzicht in uw onderneming begint met de opzet van een goede administratie. Het is dan ook voor zowel u als uw onderneming van grote waarde dat de opzet van uw fianciële administratie goed geregeld is. Een goed ingerichte administratie is een teken van een gezonden bedrijfsvoering, maar is door de wettelijke bepaling van uw administratieplicht ook een vereiste die door de wet wordt opgelegd.

Boekhouder of administratiekantoor

De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt u met de opzet en inrichting van uw administratie, zodat u verder kan met ondernemen. Daarnaast kan de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies uw vele zaken uit handen nemen:

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies biedt u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten. Neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten