real time web analytics
menu

... uw administratie goed geregeld

Het voeren van een administratie lijkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Er komen vele aspecten bij kijken. Het is dan ook belangrijk voor zowel u als uw onderneming dat de opzet van uw administratieve administratie goed geregeld is. U moet kunnen vertrouwen op de informatie uit uw administratie, maar u moet de basis gegevens ook snel en makkelijk terug kunnen vinden.

Administratieplicht

Daarom bent u als ondernemer niet klaar met alleen het verwerken van de administratie, maar dient de administratie ook nog goed geordend, opgeruimd, en bewaard te worden, zodat u snel en makkelijk iets kan terug vinden. Tevens bent u verplicht om uw administratie bescheiden zeven jaar lang te bewaren en kan de belastingdienst bij een controle altijd om bepaald stukken vragen.

De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u helpen om dit proces in goede banen te brengen. Uw eigen boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u ondersteunen met het ontwerpen, inrichten en bijhouden van uw administratieve organisatie.

Administratie laten verzorgen door een boekhouder

Daarnaast kan de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies de gehele administratie voor u verzorgen. Of bekijk de mogelijkheden om een boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op wekelijkse, maandelijkse in te huren.

Neemt u eens contact op met de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies voor de mogelijkheden, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten