real time web analytics
menu

... uw ondernemersdroom op papier in een ondernemersplan

Achter iedere onderneming staat een unieke ondernemer. Dat is dan ook de kracht van de bijna iedere onderneming. Maar voordat u een eigen onderneming begint is ons gratis advies; schrijf een een goed ondernemersplan. Iedere succesvolle onderneming start met het schrijven van een deugdelijk ondernemersplan, want zonder een goed plan geen toekomst.

Uw ondernemersplan en onze startersbegeleiding

Door het opstellen van een ondernemersplan stelt u uw zelf als ondernemer doelstellingen waar u met u onderneming naar toewerkt. De meeste ondernemers weten wel waar zij naar toe willen, maar weten niet hoe ze daar moeten komen. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is gespecialiseerd in startersbegeleiding en ondersteund en adviseert u bij het schrijven van uw eigen ondernemersplan.

Een belangrijk aspect van het ondernemersplan zijn de financiën. Maar heeft u ook aan uw ondernemerskwaliteiten, vakkennis, assortiment, vestigingsplaats, marktonderzoek, marketing en concurrentie gedacht. Dit zijn een aantal zaken waar u samen met u adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies naar zult gaan kijken en onderzoeken, om samen een goed ondernemersplan te schrijven.

Wilt u gebruik maken van de startersbegeleiding van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies, neemt u dan direct contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten