real time web analytics
menu

... middeling van uw inkomstenbelasting

Het kan gebeuren dat uw inkomen jaarlijks sterk wisselt, door een bonus, wisselende ondernemerswinsten of een éénmalige uitkering. Hier door kan het zijn dat u eenmalig in de 52% schrijf voor de inkomstenbelasting terecht komt. Dan is het mogelijk om u inkomstenbelasting gelijkmatig over een aantal jaren te verdelen, waardoor het kan zijn dat u net onder het hoogste tarief blijft. Dit noemen wij middeling van u inkomen.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan voor u het verzoek tot middeling indienen bij de belastingdienst. Hierin zal verzocht worden om uw inkomen van de drie voorgaande jaren gelijkmatige te verdelen. Het verschil tussen de werkelijk betaalde belasting en de herrekende belasting door middel van middeling zal aan u terugbetaald worden door de belastingdienst.

Wilt u weten of u gebruik van maken van de middeling mogelijkheden, neemt u dan eens contact op met de adviseurs van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten