real time web analytics
menu

... mediation met de juiste mediator

Iedere ondernemer heeft een andere kijk op het ondernemerschap, eigen ideeën, eigen dromen en eigen verwachtingen. In veel gevallen zie je ondernemers samenwerken omdat zij elkaar perfect aanvullen. Echter ontstaat er vaak door de loop der jaren toch een verschil van inzicht.

Als verhoudingen dan verstoord zijn en er een geschil is ontstaan, is het altijd mogelijk om dit bij de rechter uit te vechten. Een stap naar de rechter is een kostbare stap en zorgt vaak voor een definitief verstoorde verhouding. U kunt ook eerst met een mediator van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies gaan praten.

Samenwerken aan de oplossing met een mediator

De mediator van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies treed als onafhankelijke partij op voor alle betrokken partijen. De mediator van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies gaat afzonderlijk in gesprek met iedereen en luistert naar de betrokken partijen. Daarbij zal de mediator het conflict in kaart brengen en alles tot in alle redelijkheid terugbrengen tot beheersbare proporties.

De mediator van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zal met begeleidende onderhandelingen de betrokken partijen bij elkaar brengen om gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing te komen.

De medaitor kijkt ook naar de mens

Het spreekt voor zich dat in elk geval van mediation maatwerk nodig is. De mediator van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zal zijn positie invullen als neutraal en onafhankelijk, maar zal ook de menselijke en persoonlijk aspecten in acht houden.

Heeft u een geschil of probleem vraag naar de mediator van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies, en neem direct contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten