real time web analytics
menu

... managementovereenkomst en uw B.V. Holdingstructuur

Als u aandeelhouder van een B.V. met holdingstructuur bent heeft u de rechten en verplichtingen om tussen de werkmaatschappij en de holding een aantal zaken goed vast te leggen. U dient ten alle tijden zakelijk te blijven handelen en de vooraf afgesproken afspraken na te komen.

Omzetbelasting binnen de holding

Zo kunt u bijvoorbeeld efficiënt gebruik maken van de omzetbelasting, die bij een goede managementovereenkomst in aftrek gebracht kan worden door de holding. Verder schept een gedegen managementovereenkomst een duidelijk verwachtingspatroon bij alle zakelijke aangelegenheden bij zowel interne als externe betrokken partijen.

Uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stelt een managementovereenkomst op maat voor u op. Daarnaast verzorgt de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies voor de juiste verwerking van de omzetbelasting bij zowel de holding als ook bij uw werkmaatschappij om zo optimaal gebruik te maken van de fiscale mogelijkheden.

Heeft uw vragen neemt u dan direct contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.


Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten