real time web analytics
menu

... de maatschaps als ondernemersvorm, alleen maar toch samen

Als u een samenwerkingsverband aan wilt gaan, maar toch ook zelfstandig wilt blijven ondernemen dan brengt de v.o.f. niet altijd de juiste uitkomst. Hierin zou de maatschap een uitkomst kunnen bieden. Bij een maatschap komen een aantal complexe vraagstukken om de hoek kijken. Wat zijn de consequenties van de toetreding tot een maatschap? Welk aandeel krijgt ieder? Hoe wordt het resultaat verdeeld? Wie mag wat doen en wat zijn ieder zijn bevoegdheden?

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u adviseren bij deze vraagstukken. De adviseur zal u adviseren op het financiële gebied maar ook met het vastleggen van de afspraken en bevoegdheden binnen de maatschap.

Neemt u contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten