real time web analytics
menu

... loonbelasting en uw salarisadministratie

Als ondernemer met personeel in dienst wordt u maandelijks geconfronteerd met de loonbelasting. Uw personeel ontvangt van u salaris wat zij netto kunnen gaan besteden. U bent als ondernemer verantwoordelijk voor het inhouden en afdragen van het juiste bedrag aan loonbelasting.

Salarisadministratie in goede handen

Het is dan ook van groot belang dat uw salarisadministratie ingoede handen is. Met de salarisadministratie van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunt u ervan uitgaan dat uw personeel het juiste salaris ontvangt en u de juiste bedrag aan loonbelasting afdraagt.

De salarisadministratie van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verzorgt uw gehele salarisadministratie, waardoor u geen zorgen heeft over de loonbelasting, loonstroken en jaaropgave. Dit alles tegen een voordelig tarief al vanaf € 7,- per loonstrook.

Geef uw salarisadministratie in de vertrouwde handen van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies en neemt u contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten