real time web analytics
menu

... heeft u in inzicht in uw cijfers

Naast het opstellen van de jaarlijks terugkerende jaarrekening voor ondernemers, verzorgt uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies ook kwartaalcijfers of maandelijkse rapportages. Voor veel ondernemers is de jaarrekening een stuk geschiedenis van het afgelopen jaar en geeft het ze te weinig inzicht in de huidige situatie.

Boekkhouder of administratiekantoor helpt u verder

U boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stelt voor u de kwartaal- of maandrapportage met veel zorg voor u samen. Hierdoor heeft u direct een goed inzicht in de financiële situatie van u onderneming en kunt u direct bijsturen waar dat nodig mocht zijn.

Doordat u direct inzicht heeft in actuele cijfers van uw onderneming kunnen problemen tijdig worden geconstateerd. Samen met de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunnen eventuele problemen worden aangepakt en kan er zo veel ellende bespaart blijven.

Neemt u eens contact op met de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies over de mogelijkheden van rapporteren voor uw onderneming door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten