real time web analytics
menu

... de kinderopvangtoeslag

De kinderopvangtoeslag is er voor iedere Nederlander die werkt en zijn of haar kind en/of kinderen naar de kinderopvang brengt. Terwijl u aan het werk bent is uw kind(eren) in veilige handen van de kinderopvang. Dit is natuurlijk een ideale oplossing voor de werkende ouders van nu.

De belastingdienst regelt de kinderopvangtoeslag

Echter is de kinderopvang geen goedkope oplossing. Om er voor te zorgen dat u hier toch gebruik van kunt maken heeft de Nederlandse overheid hiervoor de kinderopvangtoeslag in het leven geroepen. Op deze manier draagt de overheid bij in de kosten van de kinderopvang.

De kinderopvangtoeslag is een bijdrage in de kosten voor de kinderopvang. Deze toeslag kunt u aanvragen bij de belastingdienst en zij zien er ook op toe dat de kinderopvangtoeslag op de juiste manier wordt uitgekeerd aan u.

Hoeveel kinderopvangtoeslag krijgt u?

Omdat de hoogte van de kinderopvangtoeslag afhankelijk is van uw verzamelinkomen is het vaak nog lastig om op de juiste manier de kinderopvangtoeslag aan te vragen. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt u graag bij de aanvraag van de kinderopvangtoeslag.

Samen met u adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies wordt de kinderopvangtoeslag juist, tijdig en vakkundig voor u aangevraagd. Heeft u vragen of hulp nodig, neemt u gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten