real time web analytics
menu

... investeringsregeleingen, uw administratiekantoor weet hoe het zit

Als u met uw onderneming wil blijven groeien zal u ook moeten investeren. Investeren betekend voor de meeste ondernemers dat er geld uitgegeven moet worden. Daarom is het verstandig om samen met uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies te kijken welke afwegingen er gemaakt moeten worden. Daarbij kijkt uw adviseur naar het investeringsobject, de hoogte van de investering, de terugverdien periode en het rendement van de investering.

Investeringsaftrek, KIA, MIA, RDA

Daarnaast kunt u als ondernemer gebruik maken van een aantal investeringsregelingen die van toepassing kunnen zijn op uw investeringen. Ieder ondernemer in Nederland kan gebruik maken van deze investeringsregelingen voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

 

Om te weten welke investeringsregelingen voor u van toepassing kunnen zijn, kunt u altijd contact op nemen met uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier zodat ook u optimaal gebuik kan maken van de fiscale voordelen.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten