real time web analytics
menu

... groeien is investeren in de toekomst

Als u met uw onderneming wil blijven groeien zal u ook moeten investeren. Investeren betekend voor de meeste ondernemers dat er geld uitgegeven moet worden. Daarom is het verstandig om samen met uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies te kijken welke afwegingen er gemaakt moeten worden. Daarbij kijkt uw adviseur naar het investeringsobject, de hoogte van de investering, de terugverdien periode en het rendement van de investering.

Investeren en combineren

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om de gelden die nodig zijn voor een investering te verzamelen. Er zijn meerdere partijen op de markt die daar bij kunnen helpen. Daarnaast is het steeds vaker mogelijk om verschillende financierings vormen met elkaar te combineren tot 1 compleet financiering pakket. Door de verschillende vormen van financiering met elkaar te combineren ontstaan er veel meer mogelijkheden om de financiering van u investering rond te krijgen.

Om hierin een wel overwogen keuze in te maken neemt u contact op met uw adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten