real time web analytics
menu

... de administratie goed ingericht

De administratie is voor veel ondernemers een tijdrovende klus. Dat is ook de rede dat de administratie voor de meeste ondernemers een vervelende en lastige klus is om te doen. Door het gestructureerd bijhouden van u administratie is er veel tijdwinst te behalen en kunt u deze tijd beter besteden aan het vergroten van de groei van uw onderneming.

De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies begeleidt u graag met het opzetten van een goed gestructureerde administratie. Hierbij is voor u als ondernemer, maar ook voor de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies veel tijdwinst te behalen en geld te besparen.

De administratie naar eigen wens

Daarnaast kunt u zelf bepalen welke delen van uw administratie u zelf wil blijven doen en welke delen u wilt uitbesteden aan de boekhouder. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies biedt u zelfs de mogelijkheid om de gehele administratie te laten verzorgen door een van onze boekhouders bij u op kantoor. Vraag gerust naar de voordelige tarieven en laat u verbazen door de mogelijkheden.

Heeft u hulp nodig met de inrichting van uw administratie, neemt u dan gerust eens contact op met de boekhouders van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten