real time web analytics
menu

... is het tijd voor een herstructurering van uw onderneming

Door de jaren heen groeit u onderneming en veranderen de behoeften van u klanten. Daarom is het voor iedere onderneming verstandig om regelmatig met een kritische blik naar uw bedrijfsstructuur te kijken. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kijkt dan graag met u mee. Wij luisteren naar uw wensen en kijken wat er nodig is om u onderneming een goede bedrijfsstructuur te geven.

Soms wordt u zelfs gedwongen om naar uw bedrijfsstructuur te kijken, door dat uw liquiditeitspositie u daar toe dwingt, maar ook is het mogelijk om te kijken waar er nog kansen liggen voor het behalen van een betere rendement binnen u onderneming.

In beide gevallen heeft u behoefte aan een goede adviseur die onafhankelijk naar uw bedrijfsstructuur kijkt. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies begeleidt u met de herstructureringen en biedt u hulp met de juiste oplossingen om een hoop ellende te voorkomen.

Neemt u contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten