real time web analytics
menu

... fiscaal advies is maatwerk

De belastingdienst verwacht dat u als ondernemer uw aangifte indient en tijdig betaald. Maar haalt u wel het maximale uit uw aangiften. Veel ondernemers weten wel dat er voordeeltjes te behalen vallen, maar weten alleen niet hoe dit te bereiken.

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kijkt naar zowel uw privé als ondernemers situatie en stemt daar uw fiscale positie op af. Het is verstandig om regelmatig naar uw fiscale positie te kijken. Jaarlijks veranderen de fiscale regels en kan het zo maar zijn dat u te veel belasting betaald. 

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stemmen u ondernemersstrategie af in combinatie met uw privé situatie met, zodat voor u een fiscale vriendelijke situatie onstaat die aansluit bij uw levensfase op dat moment. Zo wordt u fiscale ondernemerspositie optimaal benut en hoeft u zich geen zorgen te maken over de vraag, betaal ik te veel belasting?

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt u graag met een goed fiscaal advies dat bij u past. Neemt u gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten