real time web analytics
menu

... de financieringsaanvraag

Bij het bedenken van een ondernemersplan komt ook de vraag naar boven, hoe ga ik dit betalen? Veel startende ondernemers hebben prachtige ideeën, maar ontbreekt het vaak aan het startkapitaal. Wij van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zien dit vaak gebeuren en hebben ons daarom gespecialiseerd in startersbegeleiding.

Bij de start van u onderneming of de uitbreiding hiervan is er vaak een externe financiering nodig om dit te kunnen bekostigen. De belangrijkste vraag die dan gesteld moet worden, is; wat zijn de kansen voor het verkrijgen van een financiering. Daarom helpt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies u bij de beantwoorden van deze vraag. Door banken en geldverstrekkers worden steeds meer eisen gesteld aan de financieringsaanvraag.

Prognose en cashflow overzichten

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies zorgt voor de juiste onderbouwing van uw financieringsaanvraag en zorgt voor een overzichtelijk en juist opgestelde cashflow-prognose waardoor banken en geldverstrekkers de risico's en mogelijkheden direct in beeld hebben.

Daarnaast helpen wij u met onze startersbegeleiding om een goed ondernemersplan te schrijven en duidelijke uw kansen en bedreigingen in kaart te brengen, zodat u een beeld krijgt van de haalbaarheid, risico's en het rendement van uw plannen.

U kunt vertrouwen op de expertise van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies voor uw financieringsaanvraag. Heeft uw vragen neemt u dan direct contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten