real time web analytics
menu

... uw administratie onder controle

In de dagelijkse gang van zaken heeft u onderneming dagelijks te maken met vele administratieve zaken, inkomsten, uitgaven, salarisadministratie en personeel, deze zaken moeten op orde zijn. Elke ondernemer heeft zijn administratieplicht en bij een controle van de belastingdienst moet u alle kosten en opbrengsten kunnen verantwoorden op een deugdelijk en juiste manier.

Hulp van een administratiekantoor of boekhouder

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u bij dit traject begeleiden. Zo helpen wij u bij het opzetten en inrichten van u administratie, maar ook kunnen wij een controle uitvoeren op uw financiële administratie. Op deze manier weet u vooraf of uw administratie aan alle gestelde verreisden voldoet. Tevens geeft dit voor u een beeld over de dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming.

Door het tijdig signaleren van risico's en gevaren kunt u tijdig uw onderneming bijsturen waar dat nodig is. Ook zullen wij u adviseren in de mogelijkheden om u bedrijf zo gezond mogelijk te houden op financieel gebied.

Neemt u voor een integer en onafhankelijk oordeel eens contact op met administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten