real time web analytics
menu

... een bezwaarschrift tegen uw belastingaanslag

Voor het opstellen van een bezwaarschrift ten gevolgen van een belastingaanslag gelden formele en inhoudelijke eisen die van groot belang zijn voor de afwikkeling van uw bezwaarschrift. Zo is een kort briefje je met het verzoek dat u bezwaar maakt niet voldoende. Zo dient u uw bezwaar te motiveren met een geldige reden en tevens te verzoeken tot uit stel van betalen tot op het bezwaar is beslist. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat de boetes verhoogd worden en u bezwaar niet in behandeling wordt genomen.

Bezwaarschrift opstellen

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies heeft jaren lange ervaring en kan voor u het bezwaarschrift op de juiste manier opstellen. Daarnaast kan een bezwaarschrift worden afgewezen en kunt u tegen deze uitspraak nog in beroep gaan. Wij staat u gehele proces bij met de expertise die u mag verwachten van uw adviseur.

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies stelt u bezwaarschrift op en handelt de verder correspondentie met de belastingdienst voor u af. Heeft u hulp nodig met het opstellen van een bezwaarschrift neem dan contact op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

 

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten