real time web analytics
menu

... uw administratie in topconditie

Uw financiële administratie is de basis van u onderneming, het moet zorgvuldig en goed gebeuren zodat uw onderneming optimaal kan floreren. Bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunt u er voor kiezen om de administratie geheel zelf te doen of dit door een boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies te laten doen. In beide gevallen is het een goede zaak om uw financiële administratie te bespreken met uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies voor de juiste basis..

Zo kunt u samen met uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies bepalen welke zaken u zelf doet en welke zaken u wilt uitbesteden. Hierbij kunt u denken aan de salarisadministratie, aangifte omzetbelasting, maar ook andere fiscale zaken zoals belastingaangifte en de dagelijkse boekhouding.

Een eigen boekhouder voor uw administratie

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan alle taken voor u geheel of gedeeltelijk verzorgen. Ook kunt u er voor kiezen om een boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies bij u langs laten komen om de financiële administratie te laten verzorgen, op wekelijkse, maandelijkse of kwartaal frequentie.

Neemt u gerust eens contact met ons op door te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier en laat uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kijken wat er allemaal mogelijk is.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten