real time web analytics
menu

... bedrijfsvergelijking, doet u het beter dan de concurrentie?

U bent in uw branche niet de enige aanbieder van uw goederen en diensten. Maar om op een positieve manier boven het maaiveld uit te stekken heeft u een goed inzicht nodig in uw eigen onderneming. Daarnaast zou u er veel voor over hebben om inzicht te krijgen in u concurrentie. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u een duidelijk inzicht geven in uw concurrentiepositie binnen u branche. Hoe verhoudt uw positie zicht ten opzichten van de branche en uw concurrenten.

Meten is weten

Door de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies wordt een gekeken hoe u cijfers zich ten opzichte van u concurrenten binnen de branche zich verhouden. Op deze manier krijgt u op een persoonlijke en menselijke manier meer inzicht in uw kosten, omzet en rendement, ter vergelijking binnen uw branche. Zo heeft u in één blik een beeld op uw sterke en zwakke punten en de doorgroeimogelijkheden binnen uw bedrijf.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staan wij voor u klaar. Neem contact op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten