real time web analytics
menu

... bedrijfsoverdracht, wie neemt wie over?

Bedrijfsoverdracht houdt iedere ondernemer bezig. Net zoals de bedrijfopvolging, hangt dit nou met elkaar samen. Iedere ondernemer komt er mee in aanraking, er kan altijd een moment in het leven van een ondernemer komen dat er een bod gedaan wordt op zijn onderneming, of dat u aan stoppen met werken denkt, of denkt aan het doen van een overname.

De bedrijfsopvolging kan binnen of buiten de familiekringen zijn. Maar in beide gevallen heeft u een adviseur nodig van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies die u kan ondersteunen bij alle aspecten waarmee u in aanraking komt, zoals juridische, fiscaal, financieel en bedrijfseconomische:

  • de waardebepaling van uw onderneming
  • beoordelen van overeenkomsten van (ver)koop en levering
  • onderhandelingen
  • specifieke fiscale faciliteiten voor bedrijfsopvolging
  • de juiste structuur en rechtsvorm
  • financiering

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies begeleidt en verzorgd het gehele traject van bedrijfsopvolging. Wij helpen in de fase van contractvorming, uitvoering en staan u terzijde bij de onderhandelingen. Hierbij treedt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op als initiator en zorgen wij voor de coördinatie tijdens de werkzaamheden tussen alle betrokken partijen, zoals notaris, makelaar en advocaten.

Bij een bedrijfsoverdracht wordt altijd zakelijk gehandeld en kunnen de emoties hoog oplopen. Daarom besteden de adviseurs van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies ook veel aandacht aan het menselijk aspect.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat voor u klaar. Vraag eens naar de mogelijkheden en neem contact op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten