real time web analytics
menu

... Bedrijfsopvolging wie neemt het roer over?

Er komt altijd een moment in het leven van een ondernemer dat er nagedacht gaat worden over de bedrijfsopvolging. De bedrijfsopvolging kan binnen of buiten de familiekringen zijn. Maar in beide gevallen heeft u een adviseur nodig van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies die u kan ondersteunen bij alle aspecten waarmee u in aanraking komt, zoals juridische, fiscaal, financieel en bedrijfseconomische:

  • de waardebepaling van uw onderneming
  • overeenkomsten van koop en levering
  • onderhandelingen
  • specifieke fiscale faciliteiten voor bedrijfsopvolging
  • de juiste structuur en rechtsvorm
  • financiering

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies begeleidt en verzorgd het gehele traject van bedrijfsopvolging. In de fase van contractvorming en uitvoering treedt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op als initiator en zorgen wij voor de coördinatie tijdens de werkzaamheden tussen alle betrokken partijen, zoals notaris, makelaar en advocaten.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Adminstratie & Advies staan voor u klaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.

Een maatpakket dienstverlening voor u

Ondersteuning voor bedrijven en particulieren met een pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, dat we voor elke klant op maat samenstellen. 

Voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Meer over onze diensten

Wij bieden u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten.

U kunt verwachten dat alles correct, tijdig en tegen een gunstig tarief verwerkt wordt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Direct contact opnemen

Vertrouwd door onze klanten